Search This Blog

Jul 23, 2011

Serata otak aku membiarkan aku menulis secara holistik

Hi kepada sesiapa yang membaca blog hidup tak segan mati memang tak mahu ni...haihla dah lama sangat tak menulis...padahal setiap minggu online...buka blog orang lain dan menikmati pengajaran dan ilmu hidup...ilmiah la sangat...hmm ilmu kehidupan yang tak aku pelajari dalam kemahiran hidup ...


Hari Sabtu semalam aku ada pergi temu duga di Petaling Jaya, outskirt Kuala Lumpur, tapi mak aih sibuk gila jalan kat sana...bosanlah macam ni...tak seswai dengan jiwa remaja aman damaiku...kalau anda seorang yang berjiwa suka bersaing mungkin sesuai...Kesimpulannya, Alhamdulillah temu duga tu dah tamat...nervous juga ye kali pertama temu duga...melihat riak nervous di dalam diri candidates lain membuatkan aku tidak merasa keseorangan...lega di situ... Bila memikirkan balik jawapan-jawapan yang aku berikan dalam temu duga tu rasa nak terjun bangunan je...kenapa begitu???ohh sungguh sekarang rasa nak terjun!


Ni semua gara-gara buat keputusan dalam keadaan emosi yang tak stabil! Kalau kena lagi lepas ni, aku bagi flying kick kat testisS kau tu kasi berderai...oh tak tak tak aku masih waras, cuma kaedah aku nak bunuh kau tu aku akan selidik dari CSI yang dah banyak seasonS tu...Tak payah nak tunjuk gampang sangat, dahla pekak!

2 comments:

  1. harapan tipis...candidates semua hebat2...rasa muda dan kecil diri

    ReplyDelete