Search This Blog

Apr 20, 2010

i tak taw nak cakap pe

ini mungkin entri beremosi so kalo x sama mode n mood bole kelik X yang kat atas tuh....

mudah je nak emosi sekarang ni...bangun2 tido je ernie bagi taw exam PE semalam kena repeat sbb soalan bocor...budak2 SPACE UTM dah jawab soklan ni seminggu awal daripada kitorang...pastu ade lagi pulak yang bikin panas ibarat menyimbah petrol kepada rumah terbakar, aku cek2 result kat aimswebxs..hambik ko...institusi islam aku dapat C, sape bole challenge...duh, malu doe...kalo aku ni india ke cina ke xpe lagi...dahla islam amik subjek ni dapat C pulak...nak kata aku ponteng @ datang lambat kelas xde la pulak....ape lagi nak wat aku terbakar??...aku lepaskan je sekarang ni: bole pulak ade makhluk yang mempertikaikan kenapa aku bole dapat biasiswa JPA...fucckkk ko...ramai sangat x puas hati rupenye...teruk sangat ke pointer aku...hello DL...dahla PTPTN dulu aku dapat separuh je daripada ko...ade ko kesah tyme tu aku xde duit???ceyh cam celak*...rupe2nye aku dikelilingi makhluk yg busuk ati...kak wina penah bgtaw; kta x bole jahat @ busuk ati kat owang n owang pon xley rase saket hati @ x puas hati kat kite sbb nanti aura negatif daripada diri yang busuk ati akan menjadikan kita hilang seri...patut r aku tepek bedak manyak mane pon, muke pucat macam mayat...ok fine untuk sedapkan ati aku pinjam quote yang aku jumpe kat blog Mr. K: I WILL RATHER BE SUCCESSFULL AND GET HATERSSSS THAN BE A POOR AND HAVE SYMPATHIZERS (**lebih kurang camni r)...susah nak puaskan ati sume orang...now, aku nak nyanyi lagu nabila manyak2 supaya sifat negatif ni g jauh3....sekian, mekasih


p/s: to my haterS: like i care??? G mampOs sama ko

6 comments:

  1. sabaq je lar kinah...
    aku pun sama gak..ramai yg pertikaikan aku dapat JPA..hoho~
    xkesahla yang penting dapatkan kinah...

    ReplyDelete
  2. ok3 aku dah malas nak pk pasal mereka...
    ignore sudah...x urban langsung perangai camtuh..SO NOT CLASSY..hehe lebih2 plak...

    ReplyDelete
  3. hoho jgn marah2...baek ko saket kn ati dorng lek hehehehe bg forng bengang3!!!thats my way =p sape wat ak, die akan dapat balek hahahahha

    ReplyDelete
  4. nasz: ye sabar, aku harap limit sabar aku tinggi...

    cik nad: huhuhu...aku rasa mereka memang dah bengang ngan aku...ye lepas ni aku nak jeleskan diowang lagi...

    ReplyDelete