Search This Blog

May 30, 2010

kena tinggal

hari ni online lagi dekat office dengan terlalu aman kerana gua ditinggalkan oleh colleagues...satu office kecuali gua, munirah (dak praktikal juga), sowang pembantu tadbir dan makcik cleaner g Cyberjaya sebab de kursus.....yeee hawwww!!!seronok...SANGAT SERONOK OKAY...nak korek idung pon boleh...tapi i'm not in dat mood rite now...pergh dari pagi sampai office gua online saja, blogwalking....

pagi tadi tyme nak gerak gi office gua sangatla malas...apa hal ni de???...gua pon tak taw...weekend gua, gua bantai g penang...satu family gua anta kakak gua g sana cuz dia wat praktikal kat situ...harap2 ko berjaya harungi 1 bulan dok sana...wesak day : gua ada atas highway...pergh kereta macam siput...sesak dow...sabtu plak kitowang g jalan2 bli jeruxx n buah pala segala...petang sabtu itu, gua tido sampai 6.00 pagi ahad...pergh macham tak malu, dah la gua tido umah makcik gua...NIKMAT OKAY: rumah baru, katil baru, semua baru...orang je yang lama...disebabkan tidur yang sangat nikmat gua terlepas acara mencucuk daging/ayam ke lidi sate...T.T...ahad: balik Melaka, siap2, balik selangor....saket punkoq gua sebab banyak duduk...kesian bumper I

berharap hari ini gua akan berbuat sesuatu yang bermanfaat untuk diri, keluarga, agama, masyarakat dan yang sewaktu dengannya...YOU GO GIRL!!!


2 comments:

  1. betol ke ko tulus nak nolong cucuk sate ?

    ReplyDelete
  2. ye, jangan kau ragui ketulusan aku

    ReplyDelete